Elérhetőségek

Família Fehérnemű & Harisnya Szaküzlet

Cím: 9024 Győr,
Örkény utca 9.
Telefon:
+36/30/469-9398
E-mail:
ibotos0410@gmail.com
További információk Nyitvatartás


A tökéletes melltartó kiválasztása

2019.03.29. 11:00

A tökéletes melltartó kiválasztásánál a méret tehát csak a kiindulási pontnak jó, de a következő pár egyszerű, ám lényeges lépés segíteni fog Önnek.

 

1. Lépés: a körméret kiválasztása

Kapcsolja be úgy a melltartót, hogy az kényelmes legyen, de ne legyen laza. Általában három állítási lehetőség van a kapcsokon. Az új melltartót soha ne a legszorosabbra kelljen kapcsolnia ahhoz, hogy kényelmesnek, jó tartásúnak érezze, mert ha viselés közben lazul a kerület, már nem fog tudni korrigálni. A kerület idővel óhatatlanul lazulni fog, ami gondot fog okozni, mert a melltartó hátrésze felfelé fog elmozdulni.

 

2. Lépés: a kosárméret kiválasztása

Ha merevítős melltartót választ, figyeljen arra, hogy a merevítő íve legyen elég hosszú, kövesse a mellek ívét, ne érezzen szúrást vagy nyomást. Ez nem csak esztétikai kérdés, ez egészségügyi szempontból is fontos. A kosár akkor megfelelő, ha elég mély, elég öblös, a mell jól elfér benne és ha jól ki is tölti azt.

 

A választást könnyű ellenőrizni, akkor találta meg a tökéletes melltartót, ha:

  • a merevítő íve teljesen eléri a mellkast, nem távolodik el tőle,
  • a mellek nem buggyannak ki a melltartóból, sem a hónaljak irányába, sem pedig előre,
  • a kosár nem túl nagy a mellekhez képest, szépen kitöltik azt,
  • a melltartó pántjait úgy állítottuk be, hogy biztosan tartson, de ne húzza felfelé sem a melltartó kosarát, sem pedig a melltartó hátrészét.
3. Lépés: a fazon kiválasztása

Előfordul, hogy egy az Ön számára tetsző fazonból a jól kiválasztott kerület mellett sem tud olyan kosárméretet találni, ami teljesen megfelelő lenne. Ezzel semmi gond nincs, hiszen nincs olyan nő, akinek minden fazon jól állna. Ebben az esetben válasszon másik fazont, lehetőleg hozzáértő segítségével.

 

A fent leírtak alapján könnyedén ellenőrizheti a már meglévő melltartókészletét, így a legközelebbi vásárlás alkalmával már jóval könnyebben fog tudni válogatni.

A tökéletes melltartó kiválasztása


Vissza az előző oldalra!
Família Fehérnemű & Harisnya Szaküzlet - Magyar